آساک دلان asakdelan

سازنده دستگاههای خردکن چند کاره -گندم وذرت غلات -چوب -کاه کلش و غیره

آساک دلان asakdelan

سازنده دستگاههای خردکن چند کاره -گندم وذرت غلات -چوب -کاه کلش و غیره

خواص محصولات مازندران

هدف ما  سلامت شادابی تنوع سرسفره هر ایرانی

خواص داروئی   :

تمبر هندی

خوردن تمبر هندی باعث پائین آمدن تب می شود .
به هضم غذا کمک می کند .
تمبر هندی خنک کننده بدن است .
برای رفع تشنگی مفید است .
دل بهم خوردگی و تهوع را برطرف می کند .
بهار نارنج

عرق بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. عرق بهار نارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می ‌دهد.

تقویت معده و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می ‌برد.

برای کنترل تشنج‌ها و حمله قلبی اگر مشکل کم‌خوابی یا بی‌خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.

اشتها آور و ضد سرفه است

نرم کردن پوست های خشک و جلوگیری از شکنندگی مویرگ ها

*
درمان دردهای متواتر شکمی، نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه، فشارهای عصبی و ناراحتی های مربوط به هیجان و عاطفه نیز از موارد مصرف اسانس بهار نارنج هستند.

از مخلوط آب کرفس و عرق بهار نارنج برای دفع سنگهای کلیه و مثانه و خرد کردن آنها نیز استفاده می شود.
فواید شقاقل و خواص جالب شقاقل

شقاقل

شقاقل برای بیماران کلیوی مفید است .

مصرف شقاقل به عملکرد صحیح کبد و کلیه کمک می کند.

*بیماری کلیه و کم خونی را برطرف می کند.

برای سیستم هاضمه و روده مفید است.

خاصیت ادرارآور دارد و به دفع سریع فضولات به بدن کمک می کند

* به علت داشتن کالری کم برای کنترل چاقی مفرط به رژیم غذایی افزوده شود.

ویتامین cموجود در آن، آنتی اکسید قوی به حساب می آید و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

* ویتامین B این گیاه، به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و برای سلامت پوست مفید است.

*شقاقل سرشار از پتاسیم و فولات و برای سلامت قلب مفید است. فولات برای تشکیل گلبول های قرمز و سفید لازم است.

*میزان چربی اشباع شده، کلسترول و سدیم شقاقل پایین است.

مصرف آن برای زنانی که قصد حاملگی دارند، مفید است.

کاهش دهنده یبوست و فشار خون بالاست.

سیستم تنفسی را بهبود می دهد، برای بیماران مبتلا به آسم مفید است.

 خواص دارویی ان تا ۴ سال باقی می ماند. سایر خواص آن :

تقویت کننده کبد و کلیه ها می باشد.

          شقاقل اشتها را کم می کند.

 بلغم و رطوبتها را دفع می کند.

خواص مواد غذایی

گردورا به نام "غذای مغز" نیز می شناسند و به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.

برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.

موجب افزایش وزن می شوند، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیلمصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزهو مفید را از خود دور نکنید.

ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو

گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد

در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده استگردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.

گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد

در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳و B۲نیز وجود دارد

کاهش کلسترول کل

کاهش LDL کلسترول

افزایش HDL کلسترول

افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

محافظت در برابر بیماری قلبی

افزایش قدرت ذهن و هوش

مفید برای تنگی نفس

جلوگیری از ورم مفاصل

مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست

ضد سرطان

دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.

محافظت از سیستم ایمنی

جلوگیری از لخته خون

تنظیم سوخت و ساز در بدن

تنظیم فشار خون

تنظیم قند خون

جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

حفاظت از استخوان

روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.

کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.

زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.

اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.

خواص داروئی:
بادام شیرین بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست برای بچه ها استفاده کرد

بادام سینه را نرم می کند . برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفغس مفید بوده و خلط آور است . درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است .

بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است .

بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند .

بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است .

چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند . برای خشکی دهان مفید است .

شکوفه بادام را دم کنید و بعنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید .

دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترین دارو برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی است .(مقدر مصرف 5 گرم در 100 گرم آب )

جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کیسه صفرا مفید است .

روغن بادام خواب آور است و بیخوابی را از بین می برد .

برای صاف کردن سینه و نرم شدن روده ها و از بین بردن سرفه خشک باید روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط کرده و بخورید .

روغن بادام را با آب گرم مخلو ط کنید داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پیچه بچه ها خواهد بود . ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند .

برای درمان نقرس و رفع خمیدگی پیران ، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنید .

برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است .

برگ خشک شده درخت بدام قابض بوده و اسهال را از بین می برد.

روغن بادام شیرین بدلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.

برای رفع بیماریهای سینه ، روغن بادام شیرین را با هموزن آن عسل و یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید که بصورت خمیر یکنواختی داراید سپس به آن جوشانده گل ختمی اضافه کرده و یک قاشق چایخوری از انرا بفاصله هر سه ساعت بخورید .

برای رفع خارش پوست بچه هائیکه که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بمالید خارش را تسکین می دهد .

مالیدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.

روغن بادام اگزما را رفع می کند .

خواص بادام تلخ

بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینایی مفید است .

خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس ، سرفه و ورم ریه مفید است .

بادام تلخ رابا عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می کند .

برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید .

بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفید است .

برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی های کلیه ، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و بخورید .

اگر عادت ماهیانه خانم ها عقب می افتد بهترین طرز درمان آن قرار دادن شیاف بادام تلخ در مهبل است .

برای ازبین بردن لکه های صورت ، بادام تلخ را پودر کنید و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنید و روی پوست بمالید .

ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار میرود .

ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفید است .

ضماد ریشه درخت بادام برای پاک کردن طحال ، کلیه و دفع کرم روده بکار می رود .

دم کرده ریشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال ، و دفع کرم روده بکار می رود .

روغن بادام تلخ خاصیت مسهلی درد .

روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است .

برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید .

مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد .

رغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ایجاد شده از بین می برد .

آنهایی که مبتلا به اگزما هستند اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن بجای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می یابند .

خمیر بادام تلخ برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است .

روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است .

 برگ درخت بادام: پوست میوه بادام :

برای تهیه جوشانده برگ درخت بادام 50 گرم برگ درخت را در یک لیتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند .

مغز بادام :

 معمولا بصورت خشک شده و خام و یا بوداده مصرف می شود .

 شیر بادام :

شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند . برای تهیه آن 50 گرم مغز بادام را کاملا آسیاب کرده که بصورت پودر در آید . سپس مقدر 50 گرم شکر یا قند به آن اضافه کرده و با یک لیتر آب مخلوط می کنند مایعی مانند شی بدست می آید .

نوع دیگر شیر بادام برای کودکان شیر خوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مدر و یا مکمل آن باشد بدین ترتیب بدست می آید که مقدر 50 گرم بادام را بمدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسیاب کرده و بصورت پودر در می آیند و مقدر کمی آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا بشکل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر 50 گرم عسل بآن اضافه می کنند تا کاملا حل شود . این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.

طریقه دیگری که آسان تر است بدین صورت می باشد که مقدر 50 گرم بادام پوست کنده یک لیتر آب و 50 گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بریزید و تا مایعی مانند شیر بدست آید .

خواص بادام زمینی

بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد.  نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می کند. دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B3 می باشد، باعث افزایش کلسترول خوب ( HDL) می شود، فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.دارای ویتامین Eدارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند. منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.دارای فولات نیز می باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.حاوی پتاسیم می باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می شود و از گرفتگی عضلانی و ادم جلوگیری می کند.

فسفردر بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگیرا می گیرد.

خواص درمانی زرشک
 این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می‌کردند.
 زرشک را برای بیماری‌های خونی، سل، بی‌اشتهایی، بیماری‌های کلیوی، رماتیسم، زخم‌ها و جراحت‌ها به کار می‌بردند.
رفع بوی بد خلط سینه و در درمان بیماری‌های لثه، درد دندان و بعضی بیماری‌های چشمی (ضعف دید) برای درمان بیماری‌های آرتریت، مشکلات صفراوی، اسهال، کاهش تب، التهاب طحال، آماس زبان، زرد زخم، کمردرد، از بین بردن کرم‌های حلقوی، مشکلات قلبی، قاعدگی دردناک، مشکلات کبدی، بواسیر و تب‌خال نیز استفاده می‌شود.
برای التهاب خونریزی دهنده دیواره رحم، مشکلات کیسه صفرا، فشار خون بالا، افزایش ترشح صفرا و همچنین برای تنظیم ارگان‌های زنانه مصرف می‌کنند.
زرشک، سرشار از ویتامین C
برگ‌های گیاه زرشک سرشار از ویتامین C است و خاصیت داروی ملین را دارد، میوه‌های آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود. پوسته، ریشه و ساقه آن تقویت‌کننده، ضدعفونی‌کننده، صفراآور، مدر و ملین است.
به علت داشتن آلکالوئیدی به نام بربرین اثرات آنتی‌بیوتیکی برای باکتری‌ها دارد. همچنین سولفات موجود در این گیاه علیه سیستم‌های توموری قابل استفاده است. شاید به همین دلیل است که بعضی زرشک را عامل ضد تومور یا سرطان می‌شناسند.
زرشک، داروی درمان دیابت و چاقی
برای دیابت نوع 2 و لاغری مفید است.  قند خون بیماران دیابتی را کاهش دهد.
درمان چاقی ودرمان اسهال وباعث کاهش میزان قند خون، کم شدن چربی‌های موجود در جریان خون و کارکرد بهتر انسولین در بدن می‌شود و وزن بدن را کم می‌کند.
انسولین، قند خون را کنترل می کند
زرشک برای درمان سنگ کلیه مناسب است
در درمان بیماری‌های قلبی، کلیوی و فشارخون موثر است. دارای اثرات مفید برای قلب است و خاصیت ضد آریتمی، فشارخون و کاهش دهنده مقاومت عروق دارد.
اثر تصفیه‌کنندگی و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق، پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب است.
برای زخم روده و رفع اسهال‌های مزمن موثر باشد.
زرشک از سرماخوردگی پیشگیری می‌کند
دارای ویتامین B فراوان در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
 
به خصوص ویتامین B1 ,B2  عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.

خواص درمانی زیتون:
دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری هاسلامت شریان‌ها را تامین می‌ کند. کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش می‌ دهد، بدون اینکه که نوع خوب آن یعنی HDL کاهش پیدا کند.
از مسموم و اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری می‌ کند.
مانع رسوب پلاک ‌ها در جدار شریان شده و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان‌ها می ‌شود.
 
باعث اتساع سرخرگ ها شده و از این طریق باعث کاهش فشار خون بالا و بیماری های قلبی می شود.قند خونرا تنظیم می ‌نماید.
کاهش استرس  باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان‌، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان پستان در زنان می شود.
-
پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی
-
کاهش کلسترول بد
-
کاهش لخته شدن خون
-
کاهش فشار خون بالا
-
درمان خون ‌ریزی لثه و تقویت لثه
-
تقویت حافظه
-
جلوگیری از سفید شدن مو
-
تسکین دردهای روماتیسمی

روغن سویا
بهترین درمان برای پوکی استخوان در کاهش میزان خستگی و استرس زنان باردار است. یشگیری از دفع کلسیم

فواید روغن سبوس برنج

خواص تغذیه ای روغن سبوس برنج
•   
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنجبه دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری است بالا می باشد.تحقیقات نشان داده است که مصرف این روغن در رژیم غذاییباعث کاهش چشمگیر کلسترول به ویژه کلسترول بد خون(LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL )می‌‌گردد بنابراین برای کسانی که از رژیم غذاییکم چربی پیروی می کنند، ایده آل است.
•   
تندی اکسایشی ( طعم تندی که به علت اکسیداسیون روغن ایجاد می شود) معمول ترین نوع فساد روغن است که واکنش اسیدهای چرب غیر اشباع با اکسیژن موجب بروز آن می گردد.سبوس برنج از نظر پایداری اکسیداسیونی بسیار عالی است، این پایداری مربوط به وجود آنتی اکسیدان های مختلف طبیعی موجود در آن است.
•    از جمله آنتی اکسیدان های موجود در روغن سبوس برنجمی توان به ویتامین E و اوریزانول  اشاره کرد .وجود این آنتی اکسیدان ها برای طولانی مدت پایداری اکسیداسیون را در هر دو دمای بالا و پایین حفظ می کنند و باعث ماندگاری بالای غذاهای پخته شده با روغن سبوس برنجمی شوند. همچنین وجود این آنتی‌ اکسیدان‌ها به کاهش کلسترول خون کمک بسزایی می‌کند.
•   
از‌آنجاییکه این روغن نقطه دود بالاتری نسبت به سایر روغن های گیاهی دارد (257-245 درجه سانتی‌گراد) استفاده از آن برای مصارف پخت و پز راحت است

اما نکته مهم دیگری که نباید فراموش شود این است که این روغن به دلیل مقدار نسبتا بالای اسید لینولنیک (یک نوع اسید چرب با چند پیوند دوگانه) نباید برای مدت زمان طولانی تحت حرارت بالا قرار بگیرد و یا در آشپزخانه و فروشگاه در مجاورت نور و حرارت باشد زیرا منجر به پدیده برگشت طعم  در روغن شده و بعضی از خواص ارزشمند خود را از دست می‌دهد.

کاربردهای روغن سبوس برنج
 
روغن تصفیه شده سبوس برنج با رنگ روشن و طعم مطلوب ، روغن مناسبی برای تولید سس مایونز و مارگارین سازی و مصرف در سالاد‌هاست و نیزتحت شرایط خاص روغن مطلوبی برای سرخ کردن محسوب می شود.
همچنین به دلیل وجود آنتی اکسیدان های طبیعی در این روغن که تغذیه کننده پوست ، ضد پیری ، ضد چروک هستند  می‌توان از آن در تهیه و تولید ضد آفتاب ها و لوازم آرایشی استفاده‌های فراوانی کرد                                                                         

رئیس این تحقیق می‌گوید: ویتامینE موجود در سبوس برنج، میزان کل کلسترول را تا 42 درصد و میزان کلسترول بد خون را تا 62 درصد در موش‌های صحرایی کاهش می‌دهد.

به نظر می‌رسد خواص آنتی ‌اکسیدان عصاره‌ی سبوس برنج که سرشار از ویتامین E یا A است از تمام ترکیبات ویتامین E که تا کنون آزمایش شده است، بیشتر باشد. موثرترین مقدار ویتامین E برای شخص با وزن نسبی 77 کیلوگرم، 560 واحد روزانهاست؛ در حالی که مقدار روزانه‌ی تجویزی این واکسن تاکنون 400 واحد بوده است.
ویرایش و تلخیص:آکاایران

خواص تغذیه ای روغن سبوس برنج
•   
ارزش تغذیه ای روغن سبوس برنج به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری است بالا می باشد.تحقیقات نشان داده است که مصرف این روغن در رژیم غذاییباعث کاهش چشمگیر کلسترول به ویژه کلسترول بد خون(LDL) و افزایش کلسترول خوب(HDL )می‌‌گردد بنابراین برای کسانی که از رژیم غذاییکم چربی پیروی می کنند، ایده آل است.
•   
تندی اکسایشی ( طعم تندی که به علت اکسیداسیون روغن ایجاد می شود) معمول ترین نوع فساد روغن است که واکنش اسیدهای چرب غیر اشباع با اکسیژن موجب بروز آن می گردد.سبوس برنج از نظر پایداری اکسیداسیونی بسیار عالی است، این پایداری مربوط به وجود آنتی اکسیدان های مختلف طبیعی موجود در آن است.
•   
از جمله آنتی اکسیدان های موجود در روغن سبوس برنج می توان به ویتامین E و اوریزانول  اشاره کرد .وجود این آنتی اکسیدان ها برای طولانی مدت پایداری اکسیداسیون را در هر دو دمای بالا و پایین حفظ می کنند و باعث ماندگاری بالای غذاهای پخته شده با روغن سبوس برنج می شوند. همچنین وجود این آنتی‌ اکسیدان‌ها به کاهش کلسترول خون کمک بسزایی می‌کند.
•   
از‌آنجاییکه این روغن نقطه دود بالاتری نسبت به سایر روغن های گیاهی دارد (257-245 درجه سانتی‌گراد) استفاده از آن برای مصارف پخت و پز راحت است

اما نکته مهم دیگری که نباید فراموش شود این است که این روغن به دلیل مقدار نسبتا بالای اسید لینولنیک (یک نوع اسید چرب با چند پیوند دوگانه) نباید برای مدت زمان طولانی تحت حرارت بالا قرار بگیرد و یا در آشپزخانه و فروشگاه در مجاورت نور و حرارت باشد زیرا منجر به پدیده برگشت طعم  در روغن شده و بعضی از خواص ارزشمند خود را از دست می‌دهد.

کاربردهای روغن سبوس برنج
 
روغن تصفیه شده سبوس برنج با رنگ روشن و طعم مطلوب ، روغن مناسبی برای تولید سس مایونز و مارگارین سازی و مصرف در سالاد‌هاست و نیزتحت شرایط خاص روغن مطلوبی برای سرخ کردن محسوب می شود.
همچنین به دلیل وجود آنتی اکسیدان های طبیعی در این روغن که تغذیه کننده پوست ، ضد پیری ، ضد چروک هستند  می‌توان از آن در تهیه و تولید ضد آفتاب ها و لوازم آرایشی استفاده‌های فراوانی کرد                                                                         

رئیس این تحقیق می‌گوید: ویتامینE موجود در سبوس برنج، میزان کل کلسترول را تا 42 درصد و میزان کلسترول بد خون را تا 62 درصد در موش‌های صحرایی کاهش می‌دهد.

به نظر می‌رسد خواص آنتی ‌اکسیدان عصاره‌ی سبوس برنج که سرشار از ویتامین E یا A است از تمام ترکیبات ویتامین E که تا کنون آزمایش شده است، بیشتر باشد. موثرترین مقدار ویتامین E برای شخص با وزن نسبی 77 کیلوگرم، 560 واحد روزانهاست؛ در حالی که مقدار روزانه‌ی تجویزی این واکسن تاکنون 400 واحد بوده است.

خواص رب انار

در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلی‌فنول‌»ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛
یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی‌گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی‌گرم ویتامین c، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می‌شود. در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان منبع آهن نمی‌توان روی آن حساب کرد.

میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمی‌شود.

درباره پلی‌فنول‌ها باید بگوییم که آنها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه‌ها و سبزی‌ها به خصوص شا‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌خورند.

در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم‌ترین ترکیباتی است که در میوه‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رب آن مربوط به وجود همین اسید است.

 بعضی‌ها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعم‌های مختلف حساسیت نشان می‌دهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح می‌کند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معده‌شان دچار مشکل می‌شود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس‌العمل نشان می‌دهد.

اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه‌های ترش زمانی مانع هضم غذا می‌شوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار بر نمی‌گردد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.

یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه می‌شود، پلی‌فنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌رود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد

 

 

خواص خرما

خرما

درد کمر - درد مفاصل - سنگ مثانه - سرطان - تقویت کننده اعمال فکری پروستات - کلیه دیابت- چاقی- تقویت مو و ناخن - تقویت قوه بینایی - رفع خارش - شب کوری - بوی بد بدهان رماتیسم -سرفه - آسم - برونشیت- کمبود نطفه - ناتوانی جنسی حافظه - فشار خون - کم خونی و...

خرما میوه ای است بهشتی وبسیارمقوی ، که موادمعدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز وویتامین های A ،BوE را داراست .

تحقیقات درباره ی خرمانشان داده که این میوه ی بهشتی می تواند پیش گیری بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون، معده وغیره را درپی داشته باشد

یکی از خواص خرما ملین بودن آن است. البته اگر ۶تا۷ عددخرما را در۲لیوان آب جوش خیس کرده وصبح وشب آن را به صورت گرم بنوشید ویامقداری خرما میل کنید وبلافاصله یک تا دولیوان آب گرم روی آن بنوشید .

خاصیت دیگر خرما ، خنثی کردن اسید اضافی معده است ، وازآن جا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن ودل درد می شود ، بنابراین هروقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید ، بدین طریق که ۲ تا ۳ عددخرمای تازه وله شده را درآب جوش بیندازید بعد آن را هم زده وبنوشید . 

خرما رابه عنوان میوه نیز می توانیدمصرف کنید .هم چنین حتما برای خواب راحت تر وآرامش بیش تر شام خود را درحدود ساعت ۷ بعدازظهر خورده وقبل از خواب یک عددخرما ویک لیوان شیر گرم میل کنید .

 خرما برای افراد سالمند وبچه ها بسیار مفید است . سعی کنیدبه جای قند وشکر از خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید ویا درطباخی ازآن استفاده بیش تری ببرید . ورزش کاران به علت فعالیت زیاد ، به طورحتم باید از عصرانه ای مقوی که باخرما باشد استفاده کنند.

برای مثال خرما وشیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه ، یک قاشق پودرنارگیل ویک قاشق آناناس خردشده ، درمخلوط کن ریخته ومعجون فراهم آمده را میل فرمایید . 

1. طبع خرما گرم و خشک است.

2. برای رفع خشونت و نرم کردن سینه 50 گرم خرما در 1000 گرم آب جوشانده صاف نموده روزی 2 تا 3 استکان بخورید. البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است.

3. برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید.

4. کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند می توانند از شربت خرما که در شماره 2 آمده است استفاده کنند.

5. اگر خرما با شنبلیله خورده شود جهت سنگ مثانه مفید است.

6. برای تقویت نیروی جنسی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید. البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست.

7. کسانی که می‌خواهند سنگ مثانه‌شان خرد شود از دمکردة آن استفاده کنند (دم کرده هسته خرما) و دم کردة آن بسیار قابض است و کسانی که یبوست دارند سعی کنند در هنگام استفاده از دم کردة خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند.

8. به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز باعث رشد است.

9. فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی می ‌شود.

10. برای کمبود آهن بسیار مفید است.

11. از ابتلاء به سرطان مصون نگاه می دارد.

12. منیزیم و فسفری که در خرما وجود دارد تقویت کننده اعمال فکری است.

13. چون منیزیم مغز در افراد پیر رفته رفته کم می‌شود به همین علت سالمندان در برنامه خود باید خرما را بگنجانند.

14. منیزیم برای حفظ سلامتی پروستات و کلیه لازم است. می‌دانیم که در هر 100 گرم خرما حدود 63 میلی‌گرم منیزیم وجود دارد در نتیجه خوردن خرما هرگز فراموش نشود.

15. کسانی که دیابت دارند می‌توانند به جای قند از خرما استفاده کنند. زیرا منیزیم که در این میوه وجود دارد کار کلیه و لوزالمعده را آسان می‌کند.

16. کسانی که می خواهند چاق شوند از رطب با بادام استفاده کنند (رطب خرمای تازه است).

17. خرما به خاطر داشتن ویتامین A باعث تقویت مو و ناخن، تقویت قوه بینایی و رشد اندامها در اطفال و نوجوانان می‌شود.

18. سوزانده خرما بصورت سورمه برای تقویت و رویاندن مژه و رفع خارش چشم مفید است.

19. به خاطر وجود ویتامینهای B در خرما برای نمو جنین ، سوخت و ساز مواد پروتئینی و جذب قندها و بیماری‌های قلبی و عروقی کبد یک میوه بسیار مؤثر است.

20. کسانی که شب کوری دارند روزانه خرما بخورند.

21. خرما از پوسیدگی و کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند به شرط آنکه بعد از خوردن خرما چند برگ تلخون بجویم.

22. خرما بوی بد بدهان را از بین می‌برد.

23. کسانی که رماتیسم دارند از شربت خرما استفاده کنند.

24. شیرگرم همراه خرما برای بیماری‌های ریوی، سرفه، آسم و برونشیت نافع است.

25. اگر چنانچه گرم مزاجان خرما استفاده نموده بهتر است که یک ساعت بعد از آن از کاهو و سکنجبین استفاده کنند.

26. مسواک کردن با گرد سوخته خرما باعث درخشندگی دندان می‌شود.

27. خوردن خرما صبح ناشتا باعث از بین رفتن کرم‌ها می‌شود.

28. کسانی که می‌خواهند چاق شوند صبحانه گردو یک عدد + خرما 7 عدد و یک لیمو شیرین استفاده کنند.

29. کسانی که کمبود نطفه دارند به عنوان صبحانه از خرمای پخته استفاده کنند.

30. گرد خرما ناتوانی جنسی را از بین می‌برد.

31. برای کسانی که می‌خواهند حافظه خوبی داشته باشند صبحانه همراه غذا خرما میل کنند.

32. بهترین غذای زمستان خرما است چون انواع املاح معدنی را دارد و انرژی کافی به بدن می‌رساند.

33. کسانی که فشار خون دارند خرما کمتر مصرف کنند.

34. یک غذای خوب برای کسانی که ضعیف شده‌اند و کم خون هستند بادام زمینی همراه خرما و شیر استفاده شود.

خاصیت سرکه ی بالزامیک

سرکه درسس سالاد وسایر غذاها استفاده می شود اما بنظر می رسد ما به اندازه ی کافی از سرکه  استفاده نمی کنیم با تنوع زیاد واستفاده های بیشماری که ازآن می شود، قابل درک است که چرا به سرکه علاقه داریم. اما مسئله تنها طعم آن نیست فواید زیادی در این ماده نهفته است که ما از آن بی اطلاعیم. البته درباره ی خواص سرکه ی سدار سیب مطالب زیادی گفته شده است اما در اینجا به فواید سرکه ی بالزامیک می پردازیم.

سرکه ی بالزامیک چیست؟

سرکه ی بالزامیک بطور سنتی از آب انگور سفید تهیه می شود آب انگور باید پخته شده تا غلیظ شود درطی این فرآید شکر در آب انگور تیره  و کاراملیزه می شود و به همین دلیل رنگ سرکه ی بالزامیک تیره است. سپس سرکه تخمیر شده و در خمره های چوبی فرآیند رسیدن آن به آهستگی صورت می گیرد (slow aging process).حداقل زمان رسیدن این نوع سرکه 12 سال است برخی از انواع سرکه ی بالزامیک  تا 25 سال نیز سن دارند.

فواید سرکه ی بالزامیک

1-    آنتی اکسیدان ها: این مواد با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند. تحقیقات  نشان داده است که سرکه ی بالزامیک می تواند اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش داده و از تشکیل پلاک در سرخرگها جلوگیری کند.

2-    بهبود فشارخون: محققین دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی  آنتی اکسیدان  دارند نظیر سرکه ی بالزامیک  می تواند به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلولها کمک کنند.

3-    تنظیم  مقدار قند خون: سرکه ی بالزامیک  ممکن است  سبب بهبود حساسیت به انسولین  شود. این ماده دارای نمایه ی گلایسمی پائینی است و سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی شود، اگرچه حاوی مقداری قند است وافراد دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن احتیاط کنند.

4-    تقویت سیستم ایمنی: آنتی اکسیدانهای موجود در سرکه ی بالزامیک ، سلولهای تخریب شده را ترمیم کرده و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کنند. با مصرف مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان  سیستم ایمنی شما ممکن است بتواند  سدهای دفاعی  مورد نیاز بدنتان را بهتر فراهم کند.

5-    کنترل وزن: سرکه ی بالزامیک سبب کند شدن مراحل هضم غذا می شود و به جلوگیری از پرخوری کمک می کند. بدلیل وجود مواد قندی طبیعی موجود در آن شما می توانید  یک سس سالاد  یا مارینید بدون شکر از آن بسازید.

هنگام خرید سرکه ی بالزامیک  به برچسب آن توجه کنید از خرید سرکه هایی که به آنها رنگ یا شکر افزوده شده است، بپرهیزید. توجه کنید برای ایجاد هر گونه  تغییری در رژیم غذاییتان با پزشک دیابت خود مشورت نمایید.

مترجم: توجه به عادات غذایی قدیمی در کشورمان نشان می دهد در بسیاری ازمناطق از جمله فارس قبل از صرف غذا مقداری سرکه یا ترشی (که حاوی سرکه می باشد) همراه  با کاهو  یا سایر سبزیجات حاوی فیبرمصرف می شود.با توجه به مطالب علمی فوق بنظر می رسد این روش در کنترل مقدار مصرف غذا، کنترل وزن، فشارخون و قند خون موثر بوده است.